Fa diversos anys que "Sakura" va introduir la gastronomia nipona a Sabadell.
Una de les característiques d'aquesta cuina és que resulta molt saludable, ja que evita en la mesura del possible els greixos i prefereix sistemes de cocció més sans com pot ser el bullit, la planxa, i fins i tot el cru, que si bé requereix un cert ensinistrament del paladar, suscita passions entre els afeccionats. En "Sakura" el millor és deixar-nos aconsellar pel servei, però existeixen una sèrie de plats estavella que són bona mostra d'aquesta exòtica cuina.
Està el "sashimi" que consisteix en peix cru tallat molt fi i que s'acompanya de la seva corresponent salsa.
Pot ser tonyina, salmó, daurada, verat, polp, anguila, gambes, etc.
Un altre plat típic és el "sushi" consistent en boles d'arròs cuit cobert per un fi filet de peix cru.
El "maki sushi" és un mos exquisit d'arròs bullit, amb un centre de vegetals o peix cru i embolicat en algues.
La "tempura", versió nipona de la nostra fritada de peix, però amb altres fórmules i ingredients, molt rica i saborosa. I finalment el "teppanyaki" o planxa japonesa que pot ser de verdures, marisc, carn o peix i que té tot un ritual a l'hora de preparar-se, ja que es realitza a la vista del públic.
Si volen un consell, reservin un saló "tatami" per sopar en grup o parella; és una experiència molt estimulant.