El Dorado situat en Empuriabrava enclavat als seus canals i parcs naturals restaurant argentí, on podrà veure com vam cuinar la seva carn, ja que la nostra graella és oberta i les carns es preparen a la vista dels comensals.
Quan parlem de cuina argentina, òbviament cal parlar del “rostit”. El rostit, conegut també com a graellada, es realitza amb diferents tipus de carn com la vedella, el porc, be, pollastre, etc.
La carn es cuina lentament sobre la graella adquirint un sabor excepcional. l'amanit típic del rostit argentí és el “chimichurri”, compost principalment d'all, julivert, compost principalment d'all, oli i vinagre.
A nosaltres, ens agrada també rebre'ls amb una altra salsa molt típica en argentina, cridada “salsa criolla”, amb els mateixos ingredients que el chimichurri però a més se li agrega pebrot i ceba picada.
A més del rostit no perdi l'ocasió de provar altres plats típics argentins que no li deixaran indiferent. Entre els nostres entrants estel estan les empanades de carn o d'humita (verdures) preparades amb la mateixa recepta des de fa més de 30 anys i conservant la recepta original de la nostra àvia.
També tindrà ocasió de satisfer el seu paladar amb altres entrants com són la llengua a la vinagreta, un formatge provolone fet a la graella o el matambre atropellat farcit de verdures.
No li faltarà tampoc una gran varietat d'amanides o pastes. I per culminar un meravellós menjar, no perdi l'ocasió de tastar les nostres postres casolanes, sent el dolç de llet el gran triomfador, que es pren bé dins d'un panqueque o acompanyant un flam casolà.
Desitgem rebre la seva visita i que se senti com a casa.