El nostre obrador compta actualment amb una gran varietat de pans de tradició francesa elaborats amb farina "label Rouge" la qual no conté ni additius ni pesticides, controlada des de la plantació del gra fins a la disposició de la farina en sacs. Elaborada a partir de blats seleccionats i certificats segons barems de qualitat francesa (CRC), amb una traçabilitat rigorosa i respectuosa amb el medi ambient i l'home.
A això és suma l'absència de llevats industrials en la producció en pro de la utilització de la massa mare i un llarg procés de fermentació que va des de les 10 a les 27 hores depenent del tipus de pa, són característiques que fan que ofereix al consumidor una gran aportació nutricional.
Destaquen, entre d'altres, el pa de sègol, d'espelta, de cereals que ena aporta minerals com el magnesi, el zinc el ferro i el potassi i el pa d'alga rosa dolça amb aigua de mar que és ric en oligoelements.
Fem un producte totalment diferent i de manera artesanal, no utilitzem dreceres químiques i pràcticament no usem llevat posat que utilitzem massa mare, un dels principals responsables de l'autenticitat del nostre pa casolà. Fer pa amb la massa mare requereix més treball manual, més habilitat i més temps que fer-ho amb llevat industrial, però el resulta és excepcional.