Restaurant Itàlia, el passeig marítim de Lloret de Mar a vint metres de la platja.
Cuina autèntica Italiana amb més de vint anys d'experiència a Itàlia i Espanya.
El nostre Xef Renzo Canavesi els proposa una cuina mediterrània i Italiana (de tota l'Italià).
Especialitats:
Pasta fresca tot tipus fet a mà, pizza al forn de llenya, exclusiu pinxo Itàlia de bruzzo "arrosticini". Carns de primera qualitat: Presa Ibèrica d'Extremadura. Entrecot i filet de "Vedella Vella Gallega". Entrecot i filet "Angus Nebraska". Graella Argentina. Peixos i Marisc: Peix frec del dia. Llagosta i boga vanto a escollir a la nostra peixera situat el nostre interior del restaurant.
La Taverna di Dionisio:
La nostra famosa bodega amb una capacitat de més de seixanta metres.
Lloc per gaudir dels millors vins nacionals i internacionals en un entorn de tranquil·litat i relaxament per apreciar i degustar els nostres vins d'Espanya, Argentina, Francià, Itàlia, Xile, Uruguai, Nova Zelanda, Austràlia, Bulgària, Croàcia i Califòrnia (EUA).
Els postres elaborats artesanalment amb productes frescos.
Us esperem amb un tracte cordial i un bon servei.